Over ons

 

Start

Rumix voor al uw benodigdheden voor dieren, huis & tuin

Rumix bvba werd opgericht op 23 maart 1984. Het begon als een maalderij voor het fabriceren en verkopen van voeders voor de landbouw. Door de toenemende concurrentie, de kleinere afzetmarkt en het uitbreken van verschillende ziekten bij de dieren hebben ons ertoe aangezet  onze activiteiten te verleggen naar het transport van voeders.

In een kleine ruimte werd de verkoop van hobbyvoeders met bijhorende uitrusting gestart. Dankzij de groei van het bedrijf, verhuisden de commerciŽle activiteiten in 2001 naar een nieuw gebouw voorzien van een ruime parking.

Rumix is al meer dan 25 jaar kleinhandelaar voor al uw benodigdheden voor dieren, tuin, huis en hobby.

In 2009 vierde Rumix het 25-jarig bestaan met een grootse opendeurdag. Tevens keken we terug op een enorme groei van ons bedrijf doorheen de jaren. Niettegenstaande diverse veranderingen blijven wij u kwaliteit en service garanderen. Daarom kiezen wij er sinds enkele jaren voor om onze klant nog meer te bieden door info-avonden te organiseren. Deze avonden worden op regelmatige basis georganiseerd en behandelen telkens een ander onderwerp zoals: meststoffen, sproeistoffen, bakdemonstraties,Ö .

U kunt natuurlijk steeds met al uw vragen betreffende uw dier, tuin of hobby bij ons terecht.
Wij helpen u graag waar wij kunnen.

Rumix staat garant voor 1200 m2 winkelplezier en wenst u van harte welkom!